Rosenmetodens betydelse för mig!

När jag första gången kom i kontakt med Rosenmetoden för cirka 23 år sedan, trodde jag att jag mådde bra….. Någonstans långt inne visste jag dock att jag ljög för mig själv, men det skulle ta lång tid innan jag erkände det.

Rosenmetoden blev ett uppvaknande för mig.

Det är ju så självklart att kropp och själ hör ihop, att allt har ett sammanhang och att om själen inte mår bra så mår kroppen inte bra och tvärtom.

Jag arbetade då som sjukgymnast sedan 20 år tillbaka och bestämde mig för att utbilda mig till Rosenterapeut! Inte för att jag tyckte att det skulle behövas för egen del….jag mådde ju så bra, utan för att bättre hjälpa mina patienter.

Det blev ett oerhört omvälvande första år eftersom jag ganska snart började inse hur dåligt jag själv mådde……inuti! Jag började förstå att för att kunna hjälpa andra måste jag först ta hand om mig själv.

Mitt ”yttre” liv var fantastiskt, men inombords bar jag på så mycket sorg och ilska som jag bara kapslat in under år av smärta och svek, för jag ville verkligen inte se sanningen i vitögat.

Att gå över den gränsen och erkänna för mig själv att jag inte mådde bra, kändes först som ett svårt nederlag, men idag vet jag att Rosenmetoden var absolut det bästa som kunde hända mig och i slutänden ser jag det som en seger.  Att våga möta det svåraste.

Kroppen kan inte ljuga!

Utbildningen är fyraårig. När jag fick diplomet i min hand hade jag skilt mig, lämnat det land jag älskade och som jag hade levt i under 22 års tid, lämnat mitt liv därnere, mina vänner, den kultur jag gjort till min, och kommit tillbaka till Sverige med två minderåriga barn som inte talade bra svenska, utan jobb, utan bostad, med några få vänner kvar och med ett 22-årigt tomt hål av hur Sverige fungerade.

Hade jag vetat hur tufft det skulle bli under åren som låg framför mig så hade jag nog aldrig vågat ta det steget, men….jag är glad att jag vågade hoppa, för

JAG HAR ALDRIG ÅNGRAT MIG!

Rosenmetoden hjälpte mig att få tag på den kraft som jag behövde för att våga förändra och stå upp för mig själv. Rosenmetoden hjälpte mig att finna in till delar av mig själv som jag gömt undan.

Jag följde mitt hjärta och gjorde inte längre våld på mig själv. Det har jag Rosenmetoden att tacka för, förutom en massa stöd från familj och vänner.

Jag vill dela detta med dig för kanske är även du just nu i behov av hjälp, eller förändring. Kanske är du just nu bara inne i en period då du känner att du behöver få ”bara vara”, eller kanske har du smärta, värk utan att hitta någon direkt fysisk orsak.

Jag rekommenderar dig att komma och prova några behandlingar i Rosenmetoden. Kanske kan även du få den djupa hjälp och förståelse för dig själv som jag har fått.

Ring eller maila så bokar vi en tid. Varmt välkommen!