Livsresa!

Vill du ge dig ut på en riktigt spännande upptäcktsfärd?

Den Inre resan-är resan in i ditt undermedvetna, det omedvetna, som tar dig till de platser du mest av allt har försökt att glömma och gömma, men som stör dig och hindrar dig från att leva ett fullgott liv! Att stressa, sova dåligt, röra sig för lite och sitta för mycket, att utsättas för övergrepp, utanförskap, kriser, mobbing, sjukdom, att känna sig oälskad, misslyckad, och bära på detta genom livet, blir till en tung ryggsäck som obearbetad gör dig ofri och låst.

Rosenmetoden hjälper dig att finna in i dig själv, för att kunna öppna upp. Med hjälp av terapeutens händer kan du bli medveten om hur du håller din kropp, håller tillbaka, kanske inte andas som du behöver osv. Ibland kan det komma upp minnen och bilder, känslor och behandlingen ger så gott som alltid en ljuvligt skön avslappning-vila.

Därför passar behandlingen både för dig som inte mår bra och vill må bättre men öven för dig som bara söker djup avslappning och välbefinnande i en stressig värld.

Läs mer här