Rosenmetoden är ett skuggarbete.

Kerstin Zettmar Rosenterapeut:

"Rosenmetoden är ett skuggarbete. En stor del av min roll är att skapa ett säkert utrymme, genom beröring och ord, där du kan låta dig vara riktigt ärlig och tillåta material som tidigare pressats ner i det undermedvetna, komma till ytan och granskas. Det finns ingen konfrontation, ingen bedömning.

Som Marion Rosen, grundaren, sade: En Rosenterapeut är som en barnmorska. Dialogen finns för att fördjupa arbetet, inte för att diagnostisera, analysera eller ge råd. När du känner dig trygg nog kan du kanske för första gången förlösa och erkänna någonting, dela något, uttrycka något som fram till dess kändes för riskabelt att släppa fram och ut från skuggorna.

Rosenarbetet kan vara djupt omvandlande och hjälpa dig att förändras från den du tror att du är till den du verkligen är i ditt innersta, och ta fram din sanning samt skapa acceptans till det det dåliga och det fula som du gått igenom. Resultaten är en djupare fysisk avslappning, inre frihet och förståelse för dig själv. Du upplever efter ett tag en djupare koppling till dig själv, vänner och partners och världen runt dig.

Det här är inte ett intellektuellt arbete för att räkna ut saker, men den hjälper dig att ansluta till din fysiska känsla av ett "själv" och släppa ut problemen från ditt innersta. Energi som tidigare använts för att försvara dig mot livet, eller svepa oacceptabla saker in under en rygg med hårda, blockerade muskler, kan nu användas för att njuta av livet och skapa nya möjligheter. Jag blir alltid djupt rörd av det här arbetets intimitet och är hedrad att få hjälpa män och kvinnor till ett större utrymme, på detta sätt. "

Varmt välkommen att höra av dig! gunilla@rosenpaostermalm.se