VETENSKAPLIGA  STUDIER

Vetenskapliga Studier på Rosenmetoden gjorda av Rita Hoffrén-Larson på Karolinska Institutet. Studien är publicerad i Journal of Alternative and Complementary Medicine . Finns även att tillgå iFriskvårdsmagasinet i april 2014.

Vetenskapliga Studier gjorda av Alan Fogel, PhD, LMT, University Utah.

BLOGG

OMDÖMEN


Frida

Rosenmetoden har bidragit starkt till att lösa upp både fysiska och psykiska spänningar och få en djupare kontakt med såväl kropp som själ. Gunilla ger ett både empatiskt och professionellt bemötande och jag kan varmt rekommendera ett besök hos Gunilla!


Maria

Genom rosenmetoden har jag fått ytterligare belägg för att kroppen och själen hänger ihop och det är fascinerande hur kroppen reagerar på de frågor och samtalsämnen som kommer upp under behandlingen. Man går från varje behandling med en lättare känsla både fysiskt och psykiskt.


Sissi

Utan att jag riktigt förstår hur det går till, sätter Gunillas behagliga behandlingar igång läkningsprocesser i mig. Hon är ovanligt kunnig, lyhörd och professionell. Dessutom är hon väldigt trevlig och jag rekommenderar henne varmt.


Gunilla P

I en varm och avslappnad miljö och med trevligt och professionellt bemötande blir jag fylld av energi och mår bra. Jag känner många nöjda kunder och vill rekommendera henne varmt!


Helt otroligt hur Rosenmetoden fungerar, vet inte vad Gunilla gör men på något vis lyckas det alltid komma upp saker som jag aldrig varit beredd på skulle komma men som känns så skönt att bearbeta och släppa. Det har varit både tårar och skratt.. Med Gunillas fina hjärta och träffsäkerhet i sitt arbete känner man sig trygg och alltid lättad efter ett besök hos henne, så varma rekommendationer.

 Helen P


Rosenmetoden har för mig bland annat bidragit till mer och djupare kontakt med kroppen. Genom trygg o lugn närvaro, kompetens och tålamod, har Gunilla hjälpt mig möta och slappna av områden jag inte nått på andra vis tidigare. Jag rekommenderar Gunilla varmt.

Ida N


Rosenmetoden blev min lösning på ett gammalt barndomstrauma och med Gunillas mjuka beröring och empatiska lyssnande kunde jag hitta ett nytt förhållningssätt och må bättre.

Sanna H


Rosenmetoden har fått mig att upptäcka hur allt i kroppen hänger ihop, metoden hjälper till att lösa upp envisa spänningar och jag har fått bättre kontakt med hela mig. Jag blev varmt och professionellt mottagen av Gunilla och jag rekommenderar ett besök hos henne.

Ann-Marie P


Som egen företagare i en stressig bransch lärde jag känna Gunilla och hennes underbara Rosenbehandling. Under en längre tid gick jag hos henne och fick den perfekta hjälpen.  Jag är oerhörd tacksam och glad över hennes professionella och varma sätt att vara, att lyssna, att känna efter och få mig att hitta hem. Jag rekommenderar henne av hela mitt hjärta till er alla ute i just tidspress,  sorg eller ensamhet. Hon kommer att ge verktygen som finns inom oss, men som vi inte alltid har möjlighet att se själva.

Asta P